Tuesday, October 22, 2013

Hello everyone!

We shot new lookbooks last Friday and we wanted to share some more photos and details with you :)


Tessie:

CZ Můj look byl jednodušše černo-modrý. Svetr (původně z H&M) jsem koupila na stránce votocvohoz.cz, kde jsem kdysi koupila i svojí černou shopper bag. Svetr jsem si zamilovala okamžitě po tom, co mi přišel, strašně se mi líbí jeho barva. Černé kalhoty jsou z H&M. Bundičku jsem si půjčila od mámy (docela často si navzájem půjčujeme věci, občas to ani jedna z nás neví) a boty jsou z oddělení jezdectví ze sportovního obchodu Decathlon. Všechny kousky jsem koupila hrozně výhodně a o to větší mám pak radost je nosit :) Co si o tomhle looku myslíte?

ENG My look was simply black & blue. I've bought my blue sweater (orginally from H&M) on a Czech second hand clothing website votocvohoz.cz  (I bought my black shopper bag on this website as well) and I fell in love with it right after I received the package, I love its bright color. Basic black skinny pants are from H&M. Biker jacket was borrowed from my mum (haha,we share clothes sometimes) and chelsea boots are from a sports shop called Decathlon. All of the pieces are bargains and I'm just so happy to create a look I like from such inexpensive pieces :) What do you think?






CHECK OUT MY LOOKBOOK HERE

http://lookbook.nu/look/5470176-Blue-Autumn

Adela:
CZ Mám ráda různé styly a přijde mi škoda, abych chodila pokaždé v tom samém. Dnes jsem měla náladu na trochu hipster style. Mám na sobě nové černé body s kříži (Tally weijl), ale hlavně super úžasnou čepici Gangster4LIFE z kolekce Rihanna for River Island, kterou Rihanna (můj idol) právě sama navrhla. Outfit jsem doplnila překládanou sukní a kotníčkovými botami (oboje z H&M), které také patří do mých oblíbených kousků z šatníku. Co na to říkáte?:)

ENG I like diferent styles and today I felt like hipster style. I'm wearing my new black body with crosses (Tally wejl), black folded skirt and ankle boots (both from H&M). The main peace is my stylish beannie G4LIFE. It's from Rihanna for River Island's collection and I absolutely love it. I saw this beannie on Cara Delevinge or on Rihanna (she's my idol so now you get why I had to buy it hh:D). So what you think about my outfit? :)





HYPE IT, LIKE IT, SHARE IT, COMMENT IT

Popular Posts